fbpx

Succeshistorie: lejer fik nedsat sin husleje med 2.150 kr.

huslejenedsættelse i Odense

steen larsen

Juridisk rådgiver

Udgivet den 22. november 2019.

En lejer fra Odense C kontaktede BOLANDO i september 2019, fordi hun mente, at hun betalte for meget i husleje.

Udover huslejen, havde udlejeren lovet lejeren at opstille en altan. Denne altan fik udlejeren aldrig sat op trods gentagende indsigelser fra lejeren.

BOLANDO vurderede, at huslejen var for høj og at der samtidig var indgået en bindende aftale om opstilling af altanen.

Vi kontaktede derfor udlejeren, der henviste til sin advokat.

Overfor udlejerens advokat, krævede vi både huslejenedsættelse samt opstilling af en altan.

Efter flere samtaler, gik advokaten med til en huslejenedsættelse på 2.150 kr. pr. måned. Endvidere gik advokaten med til, at der opstilles en altan inden for 6 måneder.

Herudover gik advokaten med til, at huslejenedsættelsen skulle ske med tilbagevirkende kraft i 12 måneder. Det betød,  at lejeren fik en huslejenedsættelse på i alt 25.800 kr. for de måneder hun allerede havde betalt. 

Endelig krævede BOLANDO, at udlejeren skulle nedsætte depositum forholdsvist med huslejenedsættelsen, hvilket advokaten accepterede. Det indebar en yderligere tilbagebetaling på 6.450 kr 

Den fremtidige leje blev sat ned fra 7.400 kr. pr. måned til 5.250 kr. pr. måned for en 60 m2. nyopført lejlighed i Odense C. Lejligheden havde i øvrigt helt nye hårde hvidevarer. 

Både BOLANDO, lejeren og udlejeren var tilfredse med resultatet. Særligt fordi, begge parter, ved at indgå forligsaftale, undgik en langtrukken sag ved huslejenævnet og evt. Boligretten. 

Hvis du også mener, at din husleje er for høj, kan du få den tjekket gratis hos BOLANDO. Se mere i nedenstående. 

Er du i tvivl om dine rettigheder? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag
Hvis du tror, at din udlejer snyder dig, er du velkommen til at få en gratis vurdering af din sag. Det tager 5 minutter at udfylde vores online formular. 

Hvad er BOLANDO?
BOLANDO er førende eksperter inden for lejeretten. Vi hjælper lejere med stort set alle lejeretlige problemer. Alle sager starter med at du får en gratis og uforpligtende vurdering. Hvis der er grundlag for en sag, kan vi tilbyde at køre den for dig imod at vi får en procentdel af det beløb vi skaffer til dig fra udlejer. Hvis vi ingen penge vinder til dig, koster det dig ikke noget at bruge os. 

Hvorfor skal du vælge BOLANDO?
  • No cure No Pay
  • Førende eksperter inden for lejeretten
  • Gratis vurdering af din sag
  • Løbende opdatering af sagen
  • Du får din egen sagsbehandler