Om os

Om os

Mange lejere bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejere. Det kan være alt fra ulovlige huslejeopkrævninger til manglende tilbagebetaling af depositum.

For eksempel viser undersøgelser, at mindst 33 % af lejerne i Danmark betaler for meget i husleje. Især internationale studerende, der flytter til Danmark, er udsat for uretfærdig behandling. Det skyldes, at særligt disse lejere ikke er bekendt med lovgivningen på området.

Hos BOLANDO ved vi, at det kan være dyrt og risikofyldt at benytte sig af professionel hjælp. Derfor har vi lavet en no-cure-pay prismodel. Det betyder, at du kun betaler en fast procentdel af den besparelse, vi opnår for dig. Såfremt vi skulle være så uheldige at tabe en sag, skal du ikke betale salær til os. På den måde kan du risikofrit få professionel bistand.

Vores team består af eksperter inden for lejeretten. Herudover samarbejder vi med advokater rundt omkring i Danmark, hvilket betyder, at vi har et godt lokalkendskab. Vi har desuden adgang til en database med mere end 4000 lejeretlige afgørelser. Alt dette gør, at vi er i stand til at yde den bedste rådgivning inden for lejeretten.

Vores Mission

Vores mission er at hjælpe lejere med at opnå deres rettigheder på en billig og risikofri måde, så man altid kan føle sig tryg, når man lejer en bolig. 

Vores Vision

Hos BOLANDO vil vi være Danmarks foretrukne eksperter inden for lejeretten. På den måde kan vi være med til at sikre, at lejelovgivningen bliver overholdt til gavn for lejerne.

Vores Værdier

Ordentlighed er en dyd for os. Med ordentlighed affødes et sundt output, der bære præg af professionalisme, hvilket i sidste ende, kommer både os, men i særdeleshed også vores klienter til gavn.

+ 0

VURDERINGER

+ 0

mio. kr. Kompensation

0 %

succesrate

+ 0

tips til dig

Vores team

Mød vores erfarne og professionelle team som står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om vi kan varetage din sag?

Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os og få en vurdering